De man achter PC Hulp Heerhugowaard

Ervaring:

Computerproblemen waren en zijn nog steeds een uitdaging voor mij. Mijn eigen pc's en vele anderen hebben hier aan bijgedragen.
Bovendien heb ik veel ervaring opgedaan door de samenwerking met Computerfirma SASK, gevestigd aan de Spoorsingel 51 te Beverwijk.
Mijn specialisaties zijn o.a. hard- en software problemen.


WELKOM


Techniek heeft altijd mijn belangstelling gehad. Daarom heb ik de MBO opleiding Electro-, Meet- en Regeltechniek gevolgd. En daarna ook nog PLC Besturingen.

Voordat het computertijdperk echt losbarstte, ben ik begonnen met het repareren van televisies. Puur uit hobby en vol enthousiasme. Het was een 'sport' om elke weer een tv aan de praat te krijgen. Ik ben hiermee gestopt, toen het grootbrengen van onze kinderen teveel tijd vergde. Knutselen aan electronica en kleine kinderen gaat nu eenmaal niet samen.
Daarvoor in de plaats kwam een spelcomputer en niet veel later een Commodore 64, die op haar beurt weer werd vervangen door de Amiga 500. De eerste pc's deden hun intrede, zoals een 286, 386 en 486DX. De ontwikkeling van nieuwe computers ging razendsnel. Hier in huis hebben heel wat types gestaan. zoals een Dual of Quadcore computer en zelfs een Intel I3, I5 en I7.

Graag tot ziens! Peter Kruisman